Mød ham på 7

Mød hende i maven

Af gode grunde er lillesøster stadig et ret ubeskrevet blad, men hun fylder allerede meget i vores hjerter og vores familie og vi glæææææder os til at møde hende omkring efterårsferien. Når man nu har to drenge i forvejen er det klart det er stort og meget spændende, at der sådan kommer en pige nu. Jeg skal da heller ikke være for fin til at indrømme jeg er gået all in på flæser, leopardprint og farven lyserød. Det har været længe undertrykt!

Hun er en aktiv lille dame inde i maven og sparker her i uge 24 godt igennem. Umiddelbart tænker jeg også der er større chance for en pige med fodboldtrøjer og håret strittende til alle sider end der er for en prinsesse… Men det vil vise sig! Forkælet og elsket ud over alle grænser bliver hun i hvert fald 🙂

Indtil videre hedder hun lillesøster og hun får ikke noget navn før hun kommer ud og vi rigtig kan få kigget på hende. Jeg har ellers en laaaaang liste med de fineste navne, men desværre har faren og jeg lidt delte meninger om hvad det perfekte navn er. Laurits mener hun skal hedder lillesøster – det er da også til at forholde sig til. Villum har foreslået Vera, men det bliver det nok ikke. Men vi har vel også 6 mdr fra hun er født til det med navnet inden staten enevældigt bestemmer Margrethe??

Men altså lillesøster skal der absolut nok komme mere spalteplads til. Mine drenge er på en del punkter som dag og nat, så jeg er meget spændt på hvad den lille dame mon er for én! Vi tæller ned til ankomsten <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mød ham på 7