Mød hende i maven

Gang i den og ting der skal nåes

Pregnant Kim Kardashian GIF - Find & Share on GIPHY

24+0 er jeg i dag og i følge diverse babysites kunne baby i princippet overleve udenfor livmoderen. Det er ret vildt, men der skulle meget gerne gå i hvert fald 13 uger inden damen melder sin ankomst. 13 uger – eller 16 uger til termin. Snart kun 3 mdr. På den ene side føles det som en evighed, da jeg jo allerede længes efter at kysse på hende og indsnuse den der helt vidunderlige babyduft. Men på den anden side ved jeg bare hvor hurtigt tiden går i det her småbørnsliv og inden vi får set os om er det efterår.

Det sad jeg og funderede lidt over her forleden dag og der er faktisk ret mange ting jeg pludselig kom i tanke om vi skulle nå. Eller som jeg i hvert fald havde tænkt vi havde alverdens tid til, men nok hellere må komme i gang med. Lillesøsters værelse fx. Det skal befries fra kæmpe fryser, diverse gamle el-installationer og have en gang maling. Møblerne fra de to andre skal tjekkes og samles. Vi skal en tur i ikea – skal man ikke altid det? Hendes tøj skal gøres klar. Det glæder jeg mig helt vildt til <3 Og jeg skal have indkøbt de 117 småting som vi mangler. Ja så kan tiden altså hurtigt flyve afsted!

Men mon ikke vi når det hele? Selvom faren kommer til at trække det største læs grundet min efterhånden lettere ramte krop. Det tror jeg. Ellers er lillesøster nok ligeglad med at få skiftet mås ved siden af en fryser…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mød hende i maven