Forbudte følelser?

Graviditetsstatus

27+2 er jeg i dag og med 89 dage tilbage er vi for alvor begyndt at tælle ned. Hvordan skrider det så frem? Joeee.. Stille og roligt. Jeg er desværre sygemeldt frem til barsel, da mit bækken er stået helt af. Havde nok en fornemmelse af at ryggen/bækkenet ville drille, men ikke at det blev så slemt. Laver jeg meget mere end at tulle rundt her hjemme føles det som om mit understel falder fra hinanden og det siger de grimmeste knagende lyde. Jeg prøver at acceptere tingenes tilstand og holde mig i ro. Det dersens akupunktur lindrede lidt første gang, men de efterfølgende gange havde jeg desværre ikke den store effekt. Det der hjælper bedst på mit stakkels bækken er god gammeldags hvile. Heldigvis forværrer det ikke noget at cykle, så jeg kan få afhentet og afleveret drengene.

Varmen behøver jeg vel næsten ikke kommentere? Håber virkelig det holder stik at det skulle blive lidt køligere fra i dag af! Én ting er at svede som en gris, men de høje temperaturer gør det umuligt at sove. Det er det nok også for jer der ikke er med barn… Mine fødder er hævet godt op og de summer og snurrer. I nat havde jeg den mest vanvittige uro i dem og det varede lææænge før jeg faldt i søvn. Heldigvis kunne jeg sove længe!

Nå, men med de her skavanker nævnt, så går det jo ellers godt. Den lille pige i maven trives og mosler rundt derinde. Og det er jo det allervigtigste! Jeg kan ikke helt greje hvordan hun vender (moderkagen ligger også ud mod maven og fylder), men tror hun ligger på tværs derinde og med fødderne pegende lidt ned af. Skal til jordemoderen om 14 dage, så jeg er ret spændt på at høre hvad hun tænker. Heldigvis er der god tid til den lille kan vende sig med hovedet nedad endnu. Hun har pt en rytme hvor hun hviler formiddag og midt på aftenen og så er der ellers gang i den. Jeg har ingen forventninger til at få en baby der sover – sover hun bare lidt mere end Laurits der kun tog en time af gangen, så er jeg tilfreds. Plukveerne er begyndt at blive ret mærkbare, men det var de også da jeg ventede Laurits uden det betød noget. Så det ligger jeg ikke det store i.

Sådan rent praktisk er vi i gang med hendes værelse og jeg har en ide om jeg skal starte med at vaske tøj osv omkring 1/9. Jeg har det meget med jeg sætter små milepæle og markører op for hvornår jeg skal hvad. Det gør den lange ventetid noget mere overskuelig! Af indkøb mangler vi faktisk kun madrassen til barnevognen og et væld af småting. Men det kan jeg tage løbende. Navnet er en historie for sig og vi har haft rigtig svært ved at blive enige om noget som helst. Pt har vi dog en tre navne vi begge to kan lide, men der bliver ikke taget nogle beslutninger før vi har mødt hende IRL 🙂

Det var vist lige sådan en overordnet status. Drengene glæder sig riiiigtig meget til at møde hende også. Vi skal lige have besøgt nogle nyfødte for Laurits har en liiidt urealistisk forventning til hvad sådan en lillesøster kan når hun bliver født. Men det er så sødt når han går hen til maven og siger: “Heeeeeej ninnesøster! Vi spille fodbold?” <3 Villum er mere optaget af alt det praktiske, men det er også godt der er en der har det forkromede overblik. Lige nu glæder jeg mig til d. 20 hvor vi skal til scanning igen og have et lille kig ind til pigebarnet 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forbudte følelser?